Mullistava keksintö: Rintojen pomppimiselle viimein stoppi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten rintavarustuksen liikehdintä erityisesti urheilusuoritusten aikana on ollut ongelma miljoonille naisille. Tähän mennessä ongelmaan ei ole keksitty kovinkaan toimivia ratkaisuja, mutta nyt tutkijat väittävät kehittäneensä alalle mullistavan uutuuden.

Ainakin tuotteen lupausten mukaan rintojen pomppiminen olisi jäämässä historiaan uuden läpimurron ansiosta. Kyseessä voivat toki olla pelkät mainospuheet, mutta ainakin ne antavat naisille luvan odottaa myyntiin kokonaan uudentyyppisiä sporttiliivejä. Kolmevuotisen tutkimuksen tuloksena on nimittäin syntynyt Panache-liivit, joiden väitetään vähentävän rintojen pomppimista 83 prosentilla, kun normaalit sporttiliivit vähentävät liikehdintää huomattavasti vähemmän.

Uusia sporttiliivejä on saatavilla H-kuppikokoon saakka. Tuote on kehitetty Britannian Leicestershiressä sijaitsevassa Loughborough Sports Technology -instituutissa. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan naiset ovat todennäköisesti tyytyväisiä, mikäli tuotteen lupaukset osoittautuvat todeksi. Miehet sen sijaan ovat mahdollisesti hieman pettyneitä lopputulokseen.