Lost-kaunottaren suomalaiselokuva noteerattiin maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lost-sarjasta nykyisin tunnettu, mutta aikoinaan Roswell-sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätär Emilie de Ravin teki ennen näyttelijänuraansa mallintöitä ja toimi muiden muassa balettitanssijana. Nyt kaunotar on vieraillut Suomessa täkäläisen elokuvan merkeissä.

Kyseessä on Hulluna Saraan -niminen Turussa kuvattava komediaelokuva, jonka pääosaa Emilie de Ravin esittää. Muissa rooleissa nähdään esimerkiksi Jussi Nikkilä ja Ville Virtanen. Elokuva kertoo entisestä tenavatähdestä ja hänen rokkari-isästään, jotka kumpikin rakastuvat amerikkalaiseen rivitanssinopettaja Saraan. Elokuva saa ensi-iltansa keväällä 2012. Nyt kansainvälisen tähden Suomen kuvaukset on noteerattu myös maailmalla, kun Screen Daily uutisoi aiheesta.

Australialaissyntyinen 27-vuotias Emilie de Ravin nähdään myös Public Enemies -elokuvassa yhdessä Johnny Deppin kanssa. Emilie de Ravin nähtiin taannoin Remember Me -elokuvassa ja pian myös suomalaista tuotantoa olevassa Hulluna Saraan -leffassa. Elokuvaa kuvattiin Suomessa heinäkuussa 2011.