Heidi Klum palvoi aurinkoa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia maailman menestyksekkäimpien supermalien joukkoon kuulunut Heidi Klum kohahdutti taannoin riisumalla alushousunsa Oscar-juhlissa. Hyväntekeväisyyden nimissä tehty tempaus oli osa Jay Lenon ohjelmaa, jossa julkkiksia pyydettiin lahjoittamaan jotain hyväntekeväisyyteen.

Viime kuussa Heidi riisui alastomaksi suositun Muodin huipulle -ohjelmansa mainoskampanjassa. Nakuilu saa kuitenkin heti perään jatkoa Glamour-lehdessä ja nyt myös lomakuvissa. Supermalli on nyt nimittäin kuvattu ottamassa ylävartaloonsa rajatonta rusketusta huvijahdin kannella.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 37-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.