Julkkisliiton rikkonut prostituoitu pakeni henkensä edestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen jalkapallotähti Wayne Rooney oli taannoin kovasti otsikoissa jäätyään kiinni uskottomuudesta kahden prostituoidun kanssa. Molemmat maksulliset naiset pyysivät myöhemmin julkisesti anteeksi futarin Coleen-vaimolta. Se ei kuitenkaan Rooneyn vaimon ystäville riittänyt.

Lauantaina toinen prostituoiduista, 22-vuotias Jennifer Thompson, saapui nimittäin Liverpoolissa sijaitsevaan Mosquito-yökerhoon, jossa Rooney ja tämän ystävät olivat parhaillaan juhlimassa. Ravintolan järjestyksenvalvojat ilmoittivat Coleenin ystäville, että 1.200 yöltä veloittava Thompson saapui ovelle.

Coleenin ystävät marssivat välittömästi ulos prostituoidun luokse ja ryhtyivät haukkumaan häntä kovaan ääneen. Lopulta Thompson joutui pakenemaan kauhuissaan paikalta, kun naiset lähtivät juoksemaan hänen peräänsä. Silminnäkijöiden mukaan tilanne olisi voinut päätyä käsirysyyn, jos prostituoitu ei olisi onnistunut juoksemaan pakoon.

25-vuotias Coleen Rooney on pysytellyt viihdelehtien otsikoissa erityisesti siksi, että hän on yksi harvoista julkkiskaunottarista, joiden vartalo on niin sanotusti normaalikokoinen. Erokohun jälkeen hän on poseerannut useita kertoja lehtien palstoilla niin julkkisjuhlissa kuin bikinikuvissakin.