Pippa Middletonille kävi köpelösti Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, joka on nykyisin myös yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Nyt Pippa on saanut huomata, että kuninkaallisesta siskosta ja massiivisesta julkisuudesta huolimatta lait ja säännöt pätevät häneenkin. Kaunottaren BMW-auto oli nimittäin pysäköity väärin Lontoossa, ja menopeli ehti sinä aikana saada rengaslukon. Paparazzit huomasivat nolon tilanteen. Katso kuvat tästä. Daily Mail -lehden mukaan Pippalle ollaan parhaillaan hoitamassa luodinkestävää erikoisvalmisteista loistoautoa hänen turvallisuutensa vuoksi.

27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Heinäkuussa hiphop-tähti Cee Lo Green kertoi haluavansa treffeille Pippan kanssa.