Rihanna unohti pukea housut jalkaansa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on kiertänyt viime aikoina tiiviisti maailmaa Loud-kiertueensa merkeissä. Hänellä on kuitenkin ollut aikaa ennen konserttejaan tavata ja hengailla hänen ihailijoidensa kanssa. Nyt kaunotar on bongattu kaupungilta vähissä vaatteissa.

New Yorkissa paparazzit nimittäin huomasivat supertähden kävelyllä asussa, josta näytti puuttuvan housut. Rihannalla oli yllään ainoastaan vaaleansininen kauluspaita. Armanin alusvaatemalliksi taannoin kiinnitetty supertähti joi itsensä pari viikkoa sitten kaatokuntoon BET Awards -gaalan jatkoilla ja menetti samalla muistinsa.

– Ilmeisesti olin mennyt ahdistelemaan kahta tyttöä klubilla! Keitä te sitten olittekaan… kiitos teille! Te teitte illastani paljon hauskemman. Ainakin se oli sitä mitä minä tarvitsin. Pahinta hyvissä juhlissa on se, ettei niistä muista yhtään mitään, Rihanna kirjoitti Twitter-blogissaan.