Adriana Lima nautiskeli bikininäytöksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan viime vuonna.

Huippumalli pääsi taannoisista raskauskiloista nopeasti eroon ja näyttäytyi timmissä kunnossa pian tyttären syntymän jälkeen. Tällä viikolla seksikäs kaunotar on järjestänyt varsinaisia bikininäytöksiä paparazzeille ja silminnäkijöille lomaillessaan Miami Beachilla Floridassa.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.