Alicia Keys palvoi aurinkoa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Alicia Keys asteli taannoin alttarille pitkäaikaisen miesystävänsä kanssa, ja hääjuhlien jälkeen pariskunta on viettänyt pääasiassa rauhallista perhe-elämää perheenlisäyksenkin merkeissä. Ajoittain pari nähtään kuitenkin myös julkisuudessa.

Nyt Alicia Keys on ikuistettu viettämässä rentouttavaa vapaapäiväänsä uima-altaalla Miamissa. Popkaunotar nautti olostaan aurinkoa palvoen ja tietenkin bikineissä. Kuvien perusteella soisi, että paparazzit saisivat ikuistettua Keysin useamminkin näyttäviin kuviin.

30-vuotias amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta.