Kumpi on rohkeampi: Candicen rintavako vai asu? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on 22-vuotias bikinimalli, joka on tunnettu hoikasta vartalostaan. Taannoin hän järkytti luurankomaisella olemuksellaan, mutta on sittemmin saanut lisää painoa.

Nyt Candice nähdään poseeraamassa tuoreissa mallikuvissa esittelemässä rohkeita alusasuja. Keväällä Candicen kuvat ovat herättivät epäilyjä mahdollisesta kuvankäsittelyllä lihottamisesta, mutta sittemmin kaunotar on saanut lisää lihaa luidensa ympärille ja näyttää nyt terveemmältä.

Candice Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.