Kiss-rocktähti kosi vanhoilla päivillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiss-yhtyeen ylivoimaisesti tunnetuin jäsen Gene Simmons on tullut tutuksi musiikkinsa lisäksi myös muiden muassa Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana ja perhettään seuraavan realityohjelman päätähtenä.

Nyt 61-vuotias Simmons on nyt kosinut pitkäaikaista tyttöystäväänsä Shannon Tweediä. Pariskunta on ollut yhdessä jo 28 vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Kiss-yhtyeen laulaja-basisti Simmons on kertonut harrastaneensa seksiä yli 2.000 naisen kanssa.

– Olet ainoa, ketä rakastan, olen koskaan rakastanut ja tulen koskaan rakastamaan. En ole koskaan sanonut noita sanoja kenellekkään, Simmons sanoi vaimolleen heidän perheestään kertovassa realityohjelmassa.

Simmons polvistui entisen Playboy-malli Tweedin eteen ja pyysi tätä vaimokseen. 54-vuotias Tweed purskahti itkuun. Rokkari on aiemmin sanonut, ettei aio koskaan mennä naimisiin. Hänen mielestään avioliitto pilaa parisuhteen ja ettei avioliitto merkitse hänelle mitään.

– Avioliiton ongelmana on se, että jollakin toisella on oikeus sanoa tai käskeä miten eläisit elämääsi. Edes omalla äidillä ei ole sellaista oikeutta. Miksi antaisit oman elämäsi oikeuden jollekin toiselle? Gene Simmons sanoi.