Kristin Cavallari näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Cavallari kiinnitettiin aikoinaan Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Kristin Cavallari kihlautui keväällä Chicago Bears -tähtipelaajan Jay Cutlerin kanssa, mutta julkkisparin suhde kariutui viime viikolla. Ennen eroa he olivat ehtineet jo kihlautua, mutta suhde ei lopulta toiminutkaan odotetusti. Kristinin unelmahäät jäivät siis toistaiseksi haaveeksi. Seuraavaksi etsinnässä on uusi komistus, jonka löytäminen ei liene kovin vaikeaa. Ainakin tämän upean kuvakoosteen perusteella vientiä luulisi olevan.

23-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.