Lady Gagan tukka lähtee päästä – taistelee kaljuuntumista vastaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on pitänyt huolen palstatilan riittämisestä julkaistuaan uuden Born This Way -albuminsa. Hänet on nähty ähes alastomana useammissakin julkkisjuhlissa. Laulaja yllätti taannoin myös esiintymällä kaljuna Paul O’Grady Live -ohjelmassa.

Nyt supersuositun poptähden on kerrottu käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gaga yrittää edistää Rogaine-nimisellä lääkkeellä hiuksiensa kasvua.

– Vuosien saatossa Gaga on pistänyt hiuksensa ja päänahkansa koville. Hän on imenyt ne niin täyteen kemikaaleja, että ne ovat jo syövyttäneet viimeisetkin hiuksienalut, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Laulaja oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta. Gaga kerrottiin olleen järkyttynyt nähtyään takahuoneen lattian täynnä hiuksia.

Viime vuonna maailman eniten ansainnut poptähti Lady Gaga joutui äskettäin luovuttamaan Facebookin suosituimman naistähden paikan Rihannalle. Lady Gagan omaisuuden arvioidaan nykyisin olevan peräti 90 miljoonaa dollaria. Taannoin Lady Gaga haastettiin oikeuteen Japanin luonnonkatastrofin tuhoihin liittyvän rahankeräyksensä takia. Michiganilainen asianajaja haastoi tähden oikeuteen, koska tämän taustavoimat eivät suostuneet paljastamaan paljonko rannekkeiden tuotosta on todellisuudessa ohjattu Japaniin.