Jackass-tähti kiidätetty sairaalaan – veto päättyi huonosti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomenkin elokuvateattereiden valkokankailla taannoin Jackass-ryhmänsä elokuvan merkeissä touhuillut Bam Margera tunnetaan innokkaana Suomen ja suomalaisten rockyhtyeiden fanina.

Nyt Jackass-kujeilija on kiidätetty sairaalaan hänen kaaduttuaan rajusti portaissa. Televisiotähti oli haastanut naapurinsa juoksukisaan ja luvannut hänelle kalliin skeittilautansa palkinnoksi, jos hän voittaisi kisan. Kisa kuitenkin päättyi lyhyeen, sillä Margera liukastui ja kaatui portaissa kierien ne alas.

– Jotenkin vain satuin kompuroimaan portaat alas. Taklasin myös naapurini siinä rätäkässä. Olen vielä sairaalahoidossa, Margera kertoi TMZ-sivustolle.

Epäonninen televisiotähti katkaissi kätensä ja mursi useita kylkiluitaan. Jackass-tiimi koki kesäkuussa odottamattoman menetyksen, kun hurjapäisen ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi rajussa auto-onnettomuudessa Philadelphiassa. Lukuisat julkkistähdet olivat surun murtamia suru-uutisen kuultuaan.