Jessica Biel palasi julkisuuteen seksikkäässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa on-off -suhteessa ollut Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Kesän aikana Jessica Biel on koristanut vain harvakseltaan viihdelehtien otsikoita, mutta nyt kaunotar on jälleen palannut kuvioihin. 29 vuotta äskettäin täyttänyt näyttelijätär poseerasi seksikkäässä kasarityylisessä asussa Comic-Con -tapahtumassa San Diegossa.

29-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähtiin sittemmin Hollywood-tähtiä vilisseessä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.