Poptähti kävi suihkussa – tässä huippuseksikäs tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Hänen Blow-kappaleensa soi parhaillaan kovasti radioissa ympäri maailmaa.

Pari viikkoa sitten Ke$ha kuvattiin poistumassa Lontoossa sijaitsevasta yökerhosta umpikännissä. Hän ei pysynyt tolpillaan ja joutui turvautumaan komistuksen tukeen kävellessään. Laulajan tuhruinen tyyli on saanut runsaasti kritiikkiä, mutta nyt hän on ”käynyt suihkussa” ja poseerannut pitkästä aikaa aidosti kauniina muotikuvaaja Terry Richardsonin upeissa kuvissa. Vastaavia otoksia ei Sebertistä ole aiemmin ikuistettu.

Ke$ha kertoi aiemmin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime kesänä Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Viime talvena Ke$ha paljasti haluavansa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.