Lady Gaga murtui itkuun televisiolähetyksessä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on pitänyt huolen palstatilan riittämisestä julkaistuaan uuden Born This Way -albuminsa. Hänet on nähty ähes alastomana useammissakin julkkisjuhlissa. Laulaja yllätti taannoin myös esiintymällä kaljuna Paul O’Grady Live -ohjelmassa.

Nyt Lady Gaga on ollut vieraana So You Think You Can Dance -realitykilpailussa. Tanssijoiden esitykset herkistivät supertähden niin, että hän murtui lopulta itkuun.

Muutama päivä sitten supersuositun poptähden kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.