Rihanna paljasti seksielämänsä saloja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna nimettiin tällä viikolla Italian Vogue-lehden toimesta vuoden naiseksi. Loud-kiertueensa merkeissä maailmaa kiertävä kaunotar on nyt paljastanut yksityiskohtia seksimieltymyksistään.

Taannoin Rihanna paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta sekä harrastavansa paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen. Nyt paljastukset ovat saaneet jatkoa, kun supertähti on kertonut petipuuhistaan – tosin hieman toiseen sävyyn kuin aiemmin.

– Minä olen hyvin dominoiva kaikissa arkipäivän toimissani, mutta mitä tulee seksiin, niin siellä haluan saada olla naisellinen. En saisi mitään jos joutuisin olemaan äijämäinen myös makuuhuoneessa. Siellä miehen pitää olla mies ja minä saan olla nainen, Rihanna kertoi Glamour-lehdelle.

Samassa haastattelussa Rihanna pahoitteli sitä ettei hän voi tehdä aivan mitä haluaa, koska hän joutuu olemaan roolimallina faneilleen. Rihanna haluaa osoittaa hyvää esimerkkiä. Siksi hänen mielestään rocktähdet eivät voi enää elää niin sanottua rock-elämää.