Urheilukatsomojen seksikkäimmät fanit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lukuisat viihdelehdet ovat keskittyneet aikaisempaa enemmän kauniisiin naisurheilijoihin, kun muiden muassa tennistähdet ja suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on noteerattu maailmalla lukuisia kertoja. Nyt huomio on poikkeuksellisesti kiinnittynyt katsomoihin.

Miljoonien urheilufanien joukosta löytyy massiivinen joukko missinmitoissa olevia kaunottaria, ja nyt viihdettä ja urheilua yhdistelevä The Bleacher Report -verkkolehti on koonnut kuvagalleriaan otoksia katsomojen kauneimmista neitokaisista. Katso koko lista tästä.

Mukana on kuvankauniita sporttifaneja tositoimissa muiden muassa kannustamassa joukkueitaan ja ihmettelemässä tuoreimpia yllätyskäänteitä otteluissa. Yhteistä listauksen faneille on innokas fanitus ja paljastava pukeutuminen. Innokkaimmaksi faniksi on nimetty tulikuuma Larissa Riquelme, joka on aiemmin noteerattu myös Staran sivuilla.