Räväkkä tyttökalenteri hämmentää – alastomat naiset öljyttynä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on vuosien varrella julkaistu tuhansittain erilaisia tyttökalentereita, ja viime aikoina ovat olleet esillä esimerkiksi lentoyhtiöiden lentoemäntien poseeraukset kalentereissa. Nyt tuote on valjastettu myös ympäristöasian hyväksi poikkeuksellisen näyttävästi.

Kyseessä on Surfrider Foundation -järjestön tyttökalenteri, jossa ensinäkemältä poseeraa bikinikaunottaria. Tarkemmin katsottuna voidaan kuitenkin huomata, että naiset ovat todellisuudessa täysin alastomia. Heidän intiimit paikkansa on kuitenkin peitetty öljyllä, vaikka naiset poseeraavat meressä. Nakukuvien tarkoituksena on kiinnittää ihmisten huomiota öljytuhoihin, mutta siinä sivussa kalenterin kuvat ovat todenna näyttäviä taideteoksia.

Kuvat: Surfrider.org