David Beckham: ”Haluan vielä viidennen lapsen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

David ja Victoria Beckhamin perheeseen syntyi äskettäin tyttövauva. Harper Seveniksi nimitetty tyttö oli erittäin odotettu, sillä perheessä on entuudestaan jo kolme poikaa. Victoria on jo vuosia sitten ilmoittanut toivovansa perheeseensä tyttölasta.

Tuore futari-isä David Beckham kertoi nyt videohaastattelussa haluavansa vielä lisää lapsia muotisuunnittelijavaimonsa Victorian kanssa. Omg!-sivuston mukaan Beckham on aina haaveillut isosta perheestä.

– Haluaisimme Victorian kanssa vielä yhden lisää. Olemme aina haaveilleet isosta perheestä. Jos olemme onnekkaita, viides lapsi olisi tervetullut, Beckham kertoi videohaastattelussa.

Tähtifutaaja kertoi myös millaista elämä on tyttövauvan kanssa. Hän kertoi kolmen poikansa Brooklynin, Romeon ja Cruzin ottaneen Harperin hyvin vastaan.

– Elämä on erilaista tyttövauvan kanssa. Harper on elegantti ja nukkuukin elegantissa asennossa. Hän on söpöin asia maailmassa, onnellinen isä jatkoi.

Victoria Beckhamin on tiedetty haluavan tyttövauvan. Vuonna 2005 hän kertoi Vogue-lehdelle, millaisia asioita hän tekisi tyttärensä kanssa: hän maalaisi tyttärensä kynsiä, meikkaisi ja valitsisi vaatteita. Aikaisemmin tänä vuonna Victoria myönsi, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ.”