Slummien miljonääri -seksipommi riisui rohkeisiin kuviin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Slummien miljonääri -elokuvan naistähti Freida Pinto oli viime vuonna yksi kuumista nousevista Hollywood-nimistä. Menestyselokuvan jälkeen hänelle tulvi roolitarjouksia, mutta sitten neitokainen päätti jäädä asumaan Intiaan.

Kuukausia mediapimennossa ollut Freida on nyt uskaltautunut poseeraamaan rohkeissa kuvissa, joihin hän riisui muiden muassa yläosansa. Mitään intiimiä ei kuvissa paljastu, mutta tyyli on ainakin kohdallaan.

Entisen vastanäyttelijänsä Dev Patelin kanssa seurusteleva Freida asuin Bombayssa ja Patel puolestaan Britanniassa. Kyseessä oli siis varsin äärimmäinen kaukosuhde.

Viime aikoina Freida Pinto on joutunut maksamaan veroa liian kovasta työtahdistaan, sillä taannoin hän sairastui ylirasituksen takia. Pinto kertoi ihastuneensa ensitapaamisellaan kollegaansa Angelina Jolieen niin kovasti, että halusi päästä hänen adoptoitavakseen.