Katy Perry seksikkäillä videoilla ennätykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä myös paljastavien musiikkivideoidensa merkeissä. Tuoreimpien tietojen mukaan rohkeat videot ovat niittäneet hedelmää, sillä Perry on ehdolla peräti yhdeksässä eri kategoriassa vuoden 2011 MTV Video Awardsissa.

Perryllä on tänä vuonna eniten ehdokkuuksia, mutta vielä merkittävämmäksi tapauksen tekee se, että hän on MTV-gaalan ensimmäinen artisti, jolla on neljä eri videota ehdolla samana vuonna. Perry on ehdolla kategorioissa Vuoden video, Paras naisvideo, Paras popvideo, Paras yhteistyö, Paras kuvaus, Paras ohjaus, Paras leikkaus ja Parhaat erikoisefektit. MTV VMA gaala järjestetään Los Angelesin Nokia Theatressa 28. elokuuta.

Jokainen ehdolla oleva kappale on viettänyt pitkiä aikoja listojen kärkisijoilla. E.T. on tällä hetkellä vuoden myydyin digitaalinen kappale Yhdysvalloissa. Kaikki neljä ehdolla olevaa kappaletta ovat saavuttaneeet myös Billboard Hot 100 listan ensimmäisen sijan. Siitä on kaksikymmentä vuotta, kun naisartisti on edellisen kerran yltänyt samaan.