Katy Perryn minimekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä myös paljastavien musiikkivideoidensa merkeissä, ja pian hän voi saada niistä myös roppakaupalla palkintoja. Nyt laulajatähti on kuitenkin tullut paljastelleeksi elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Katy Perry osallistui nimittäin Smurffit-elokuvan ensi-iltaan ja punaisella matolla poseerauksen lisäksi kävi tervehtimässä myös fanejaan. Neitokaisen pienenpieni valkoinen mekko nousi kuitenkin tuulenpuuskan ansiosta hieman liian ylös paljastaen hänen alushousunsa.

Katy Perryn aviomies Russell Brand on ollut viime päivinä syvän masennuksen kourissa, kun hänen hyvä ystävänsä Amy Winehouse menehtyi yllättäen viime lauantaina. Luonnollisesti myös Perry esitti julkiset surunvalittelunsa suositun supertähden poismenon johdosta.