Maria Menounos julkaisi bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tuttu maailmanlaajuisesti, mutta viime kuukausina hän on tehnyt todellista läpimurtoa viihdelehdissä erityisesti Yhdysvalloissa. Nyt kaunotar on joutunut noloon tilanteeseen lomareissullaan.

Useita kertoja maailman 50 seksikkäimmän naisen listalle äänestetty Maria nousi viime vuoden aikana niiden kaunottarien joukkoon joita myös paparazzit jahtaavat. Taannoin Maria ikuistettiin Miamissa harrastamassa vesileikkejä bikineissä, jotka paljastivat aivan liikaa intiimejä ruumiinosia paparazzeille. Nyt hän on itse julkaissut oman bikinikuvansa Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

32-vuotias Maria Menounos on kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.