Pitbull feat. Marc Anthony : Rain Over Me

Singlet · Stara.fi

Kuubalaiseen perheeseen syntynyt, Miamista kotoisin oleva Latino-hiphopin supertähti Pitbull tunnetaan erityisesti radiolistoja hallinneista I Know You Want Me, Hotel Room Service ja Shut It Down -kappaleistaan. Hänen tuoreella Rain Over Me -singlellä vierailee Jennifer Lopezista juuri eroava latinotähti Marc Anthony.

Nyt kyseessä on yllättävänkin kevyen poljennon discoralli. Pitbull on ollut tähän saakka housemman hiphopin edelläkävijöitä, ja nyt sillä saralla mennään hieman nopeammin ja kevyemmin kuin tähän saakka. Lopputuloksena on vahvasti latinovaikutteinen tanssikappale, jossa on hiphip-elementtejä enää vain nimeksi.

Kappaleen melodiakoukku löytyy kertosäkeestä, mutta sekään ei ole kovin vahva. Marcin vokaaliosuudet ovat heleän ilmavia ja jäävät ehkä turhankin munattomiksi. Siitä huolimatta kertosäe jää mukavasti soimaan, joten pientä hittipotentiaaliakin on havaittavissa. Pitbullin vokaaleista löytyy jo hieman tanakkuutta. Soundimaailmassa sekoitetaan konesoundeja turhankin monipuolisesti, ja aika ajoin tuloksena on varsinaista sillisalaattia. Kappale nostattaa polvea tanssilattioilla, mutta lähinnä vain hittien välillä.

Pisteet 2/5