Nainen vaatii korvauksia – raju seksi johti loukkaantumiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen nainen on haastanut maansa valtion oikeuteen, koska hän loukkaantui hotellihuoneessa rajun seksisessionsa aikana. Erikoinen tapaus on noussut otsikoihin kengurumaan lisäksi myös muualla maailmassa.

Sydney Timesin mukaan työmatkalla ollut nainen loukkaantui, kun seksiä harrastaessaan hänen päälleen putosi hotellihuoneen seinästä lasilevy. Nainen sai vammoja muiden muassa nenäänsä, suuhunsa ja hampaisiinsa. Lisäksi hän sai oikeuden asiakirjojen mukaan henkisiä vaurioita.

Naisen mukaan työnantajan tulee korvata vahingot, koska hän oli hotellissa työmatkalla. Naisen asianajajan mukaan nainen joutui tyytymään huonotasoiseen hotelliin ja sai tuoda vieraita huoneeseensa ilman erillistä lupaa. Valtio on kiistänyt vaatimukset ja esittänyt, että loukkaantuminen joutui naisen vapaa-ajallaan harrastamasta seksistä. Ammatin harjoittaminen ei vastineen mukaan edellytä seksin harrastamista.