Laihdutuksen karu seuraus – Chantelle Houghton ei voi saada lapsia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten Big Brother -kilpailun Britanniassa jokunen vuosi sitten voittanut Chantelle Houghton on sittemmin ollut runsaasti otsikoissa sekavien mieskuvioidensa merkeissä. Nykyisin Chantelle seurustelee Katie Pricen ex-aviomies Alex Reidin kanssa.

Samalla hän on kerännyt palstamillimetrejä esittelemällä muiden muassa rintojaan lehtien sivuilla. Nyt Chantelle Houghton on saanut suru-uutisen käytyään lääkärintarkastuksessa kipeän vatsansa takia. Lääkärit ovat nimittäin ilmoittaneet kaunottarelle, että tämä ei voisi koskaan saada lasta normaaliin tapaan.

14-vuotiaana bulimiaan sairastunut Houghton kertoi Heat-lehdelle uskovansa aiheuttaneensa itse lohduttoman tilanteensa, koska hän on kohdellut vartaloaan huonosti liiallisella laihduttamisella.

– Olen rankaissut vartaloani ja nyt se rankaisee minua. En voi koskaan antaa tätä anteeksi itselleni. Olen käynyt läpi tunteitani ja haluaisin lyödä vatsaani. Laihduttaminen maksoi minulle mahdollisuuden perheeseen, Chantelle Houghton kertoi itkien Heat-lehdelle.

Julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brotherissa koko kilpailun ajan näytellyt ja vasta ohjelman myötä julkkikseksi tullut 27-vuotias Chantelle Houghton avioitui pian kilpailun jälkeen BB-kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon alle vuodessa. Julkisuuden myötä miljonääriksi noussut Chantelle on viime aikoina keskittynyt lähinnä juontotöihin.