Irina Shayk varasti huomion leffabileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Sheik on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin jo alkuvuodesta viime vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Irina Sheik nousi otsikoihin ensimmäisen kerran joulukuussa 2009, ja sittemmin hänet on nähty jo useita kertoja toinen toistaan näyttävämmissä kuvissa. Nyt kaunotar on varastanut huomion Friends With Benefits -elokuvan ensi-iltajuhlissa, jonne hän saapui upeassa mustassa mekossa.

24-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.