Olivian kohuttu alastonkohtaus: ”Sain valita mitkä nännit halusin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viime aikoina hän on korostanut haluavansa olla tunnettu kauneutensa sijaan näyttelijätaitojensa ansiosta, mutta on kertonut ymmärtävänsä ulkonäön merkityksen viihdemaailmassa.

Parhaillaan Olivia Wilde tähdittää uutta Cowboys & Aliens -elokuvaa yhdessä Bond-näyttelijä Daniel Craigin kanssa. Elokuvan ohjaaja Jon Favreu kertoi Wilden halunneen tehdä melkein kaikki stunt-kohtauksensa itse. Kaunotar nähdään seuraavassa The Change-Up -elokuvassaan myös alastomana. Nyt on tosin paljastunut, että kyseessä ei ole aito nakuilu eikä edes Hollywoodissa yleisesti käytetty vartalostuntti.

Olivia Wilden alaston vartalo on nimittäin intiimeiltä osiltaan tietokonegrafiikan tulosta. Ryan Reynoldsin kanssa nakuileva tähti paljasti totuuden alastonkohtauksen taustalta ja kertoi saaneensa leffan ohjaajalta seitsemän eri nännikuvaa, joista hänen piti valita parhaiten hänen rintavarustustaan vastaava.

– Minä sain valita nännini! He lähettivät minulle sähköpostissa seitsemän kuvaa nänneistä, joista sain valita eniten aidoilta näyttävät. En tiedä mitä ohjaaja oli käyttänyt lähdemateriaalina, mutta minusta ne olivat varsin aidon näköisiä, Olivia Wilde kertoi Toronto Sun -lehdelle.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen.