Vartaloaan piilotteleva Katie Price: ”Näytän valaalta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, eli Katie Price, on edelleen yksi Britannian seuratuimmista julkkistähdistä. Viime aikoina hän on saanut lunta tupaan verkossa julkaisemansa alastonkuvan takia. Nyt kohu saa jatkoa.

Alastonkuvassa Katie Price esitteli laihdutuksensa tuloksia, mutta hän ei ollut vieläkään tyytyväinen tilanteeseen. Closer-lehden mukaan laihdutus nimittäin jatkuu edelleen rankalla mehudieetillä. Viime viikolla povipommi lomaili miesystävänsä kanssa Marbellassa. Hotellin uima-altaalla silminnäkijät ihmettelivät, kun Katie ilakoi uimassa paita yllään. Pian piilotteluun löytyi myös syy.

– Hän ei halunnut ottaa paitaa pois, koska on mielestään lihava ja näyttää valaalta. Lisäksi hän on tyytymätön sisäreisiensä selluliitteihin. Laihdutuksen myötä hän on jättänyt hiilihydraatit pois ruokavaliostaan, lähde kertoi Closer-lehdelle.