Räppäri Fat Joe ei ole enää lihava

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Fat Joe ei ole viime aikoina enää juuri hittilistoilla juhlinut. Samalla hän on loistanut poissaolollaan viihdelehtien sivuilta, ja toteuttanut sen avulla kaikessa hiljaisuudessa yllättävän muodonmuutoksen.

Fat Joe -artistinimi viittaa nimittäin artistin muhkeaan elopainoon, joka on nyt kuitenkin yllättäen kadonnut. Fat Joe kuvattiin nimittäin viikonloppuna Miamissa huimasti laihtuneena. Pharrel Williamsin ja muiden ystäviensä kanssa esiintynyt tähti ei siten enää olekaan ”Fat”, kuten hänen nimensä väittää. Katso kuvat tästä.

40-vuotias amerikkalainen hiphop-artisti Fat Joe, oikealta nimeltään Joseph Antonio Cartagena, on tunnettu räppäri ja levy-yhtiöpomo. Hänen esikoisalbuminsa Represent julkaistiin vuonna 1993. Tuorein albumi The Darkside Vol. 1 julkaistiin heinäkuussa 2010. Hänen tunnetuin hittinsä on vuonna 2002 julkaistu What’s Luv?