Frendit-sarjan seksisuhteet kuohuttavat – tilastojen karu totuus julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Frendit kuopattiin jo vuosia sitten, ja useimmat sarjan tähdistä katosivat saman tien viihdemaailmasta. Yksikään näyttelijöistä ei ole onnistunut tekemään menestyksekästä uraa, sillä myös Jennifer Anistonin ura on ollut viime aikoina laskusuunnassa.

Nyt Yhdysvalloissa on tutkittu Frendit-sarjassa nähtyjä seksisuhteita. Splitsider-julkaisun mukaan sarjan kuusi päähahmoa harrastivat ohjelman koko historian aikana odotettua enemmän irtosuhteita. Yhteensä heillä oli nimittäin kymmenen tuotantokauden ja 236 jakson aikana peräti 85 eri seksikumppania. Lukuun on laskettu mukaan ainoastaan ruudussa nähdyt henkilöt, eli dialogit mukaan lukien määrä olisi merkittävästi suurempi.

Nyt seksisuhteiden määrää on kritisoitu, sillä sarjan seksisuhteiden uskotaan antaneen vääränlaisia singnaaleja miljoonille nuorille naisille ja miehille.

Eniten seksipartnereita oli – aivan odotetusti – Matt LeBlancin esittämällä Joey Tribbianilla, joka harrasti seksiä 17 eri naisen kanssa. Toiseksi eniten seksikumppaneita oli Lisa Kudrow’n esittämällä Phoebe Buffayllä ja David Schwimmerin esittämällä Ross Gellarilla, joilla molemmilla oli 16 seksikumppania. Anistonin esittämällä Rachel Greenillä oli 14 seksikumppania ja Courteney Coxin esittämällä Monica Gellarilla 13. Peränpitäjäksi jäi Matthew Perryn esittämä Chandler Bing yhdeksällä seksikumppanillaan.