Nämä julkkikset säästivät neitsyytensä avioliittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden kohutuin julkkisliitto on varmasti ollut 51-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin ja vasta 16-vuotiaan Courtney Alexis Stoddenin avioliitto. Ikäeron takia pariskunta on ollut runsaasti otsikoissa, ja teinimorsian on paljastanut säästäneensä neitsyytensä avioliittoon.

Stodden ei luonnollisestikaan ole ainoa seksuaalisesti koskemattomana alttarille astellut neitokainen. Nyt Fox News on nimittäin listannut lukuisia muitakin julkkiskaunottaria ja -komistuksia, jotka ovat – ainakin omien sanojensa mukaan – pidättäytyneet esiaviollisesta seksistä. Katso lista kuvineen tästä.

Heidän joukossaan on muiden muassa supermalli Adriana Lima, joka avioitui taannoin urheilutähti Marco Jaricin kanssa. Lima kykeni pidättäytymään seksistä, vaikka tapaili aiemmin muiden muassa Lenny Kravitzia. Listalla ovat lisäksi mukana Frendit-tähti Lisa Kudrow, poptähti Joe Jonas, näyttelijäkaunotar Julianne Hough, poptähti Jessica Simpson ja Idol-voittaja Carrie Underwood. Kaikkien tähtien kohdalla seksistä pidättäytymistä ei ole kovin helppo uskoa.