”Idol-laulajat ovat kuin McDonald’sin jätettä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu koomikko Jerry Lewis ei pidä Idol-kilpailusta. Nyt hän on tuonut mielipiteensä esiin harvinaisen näkyvästi ollessaan mukana televisiokriitikoiden vuosittaisella kiertueella. Esiintymisen päätarkoitus oli nimittäin haukkua American Idol -kilpailua ja ohjelmaa.

– Kaikki American Idolissa mukana olleet lapset ovat kuin McDonald’sin jämiä. Heidät on kaikki heitetty roskiin. Ensin he työskentelivät McDonald’sissa ja nyt he tekevät Idolia. Ja tietenkin he soittavat kitaraa, Jerry Lewis sivalsi suosikkiohjelmaa esiintymisessään E! Onlinen mukaan.

Idolin lisäksi myös muutkin suositut realitysarjat saivat kritiikkiä. Erityisesti Suurin pudottaja sai ripitystä. Hänen mukaansa lihaville painonpudotuksesta maksaminen ei oikeasti ole mitään realityohjelmaa. Myös koko viihdebisnes sai kritiikkiä, sillä Lewisin mukaan ala on nykyisin täysin erilainen kuin aikoinaan.