Katie Pricen jättirinnat tiensä päässä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka povipommi Jordan, eli Katie Price, jatkaa edelleen huimaa laihduttamistaan. Hän on viime aikoina kärsinyt omasta mielestään ylipainosta. Nyt julkkistähti harkitsee luopuvansa myös jättimäisistä rinnoistaan.

Katie Price on edelleen yksi Britannian seuratuimmista julkkistähdistä. Viime aikoina hän on saanut lunta tupaan verkossa julkaisemansa alastonkuvan takia. Hänet tunnetaan erityisesti muodoistaan, sillä ne tekivät hänestä aikoinaan Jordan-povipommin. Pian muodot voivat kuitenkin olla historiaa, sillä brittilehtien mukaan Price aikoo pienentää varustustaan. Pienentämisen syystä lehdet kertovat kuitenkin kaksi eri tarinaa.

Aiemmin lehdet kertoivat Katien haluavan pienentää valtavat rintansa, koska ne saavat hänet näyttämään lihavalta. Closer-lehden mukaan kyse ei ole kuitenkaan siitä, sillä lehti kertoo nykyisen poikaystävän Leandron pitävän suuria rintoja halvan näköisenä. Viime vuonna myös Victoria Beckham poistatti vaiheittain silikoninsa.