Maria Menounos lekotteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta viime kuukausina hän on tehnyt läpimurtoa viihdelehdissä. Hänet on esimerkiksi rankattu maailman 50 seksikkäimmän naisen listalle.

Pari viikkoa sitten Maria julkaisi verkossa itse bikinikuvansa, mutta nyt paparazzit ovat olleet asialla. Entinen teinimissi on nimittäin kuvattu vauhdikkaissa vesileikeissä upeassa bikinikunnossa.

32-vuotias Maria Menounos on kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.