Paz de la Huertan takamus noteerattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Paz de la Huerta lienee monille vielä uusi tuttavuus, mutta viime aikoina hän on saanut jalansijaa myös viihdelehdissä. Näyttelijäuransa jo 90-luvulla aloittanut neitokainen on viime aikoina nähty Boardwalk Empire -televisiosarjassa.

Seuraavaksi Paz de la Huerta nähdään Nurse 3D -elokuvan tähtenä. Rajun elokuvan mainosmateriaali on ollut keskimääräistä rajumpaa, sillä mainosjulisteessa Paz poseeraa alastomana, vain veren peitossa. Nyt kaunotar on kuitenkin poseerannut julkkisjuhlissa vaatteet yllään. Hänet kuvattiin The Devils Double -leffan ensi-iltabileissä pukeutuneena hopeanhohtoisiin kireisiin housuihin, jotka korostivat tähden takamusta.

26-vuotias amerikkalainen Paz de la Huerta aloitti näyttelemisen jo teinitähtenä vuonna 1998 elokuvassa The Object Of My Affection. Sittemmin hän on tehnyt keskimäärin pari roolia vuodessa, mutta läpimurto on antanut vielä odottaa itseään. Vuonna 2010 Paz keskittyy pääasiassa Boardwalk Empire -sarjan kuvauksiin. Kansainvälisessä perheessä varttunut kaunotar puhuu sujuvasti ranskaa, espanjaa ja englantia.