Amy Winehouse osti 1 500 eurolla huumeita ennen kuolemaansa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse saatettiin äskettäin haudan lepoon. The Sun -lehden mukaan laulajan löysi hänen henkivartijansa, joka soitti välittömästi apua. Se oli kuitenkin myöhäistä. Tähden kuolinsyystä on liikkeellä monenlaisia huhuja.

Nyt lontoolainen huumeidenvälittäjä väittää myyneensä tähdelle 1.500 eurolla kokaiinia ja heroiinia tämän kuolemaa edeltävänä yönä. Huumediileri Tony Azzopardi joutui heti väitteensä jälkeen poliisin kuulusteltavaksi. Hän kertoi huumekaupasta, jotta laulajan perhe saisi tietää totuuden tähden kuolemasta.

Daily Mail -lehden mukaan Azzopardi sanoi laulajatähden pyytäneen häneltä apua huumeiden hankkimiseen. Hän väitti heidän ajaneen yhdessä Hampsteadiin, jonka jälkeen Amy antoi hänelle 1 200 puntaa kokaiinista ja heroiinista. Diileri sanoi ettei nähnyt Amya enää huumekaupan jälkeen

Poliisi ei kuitenkaan löytänyt huumeidenkäytön jälkiä tähden Lontoon Camdenin kodista. Myös laulajan perhe sanoi, ettei diilerin väitteet pidä paikkaansa. Laulajan isä Mitch Winehouse kertoi tyttärensä hautajaisissa, että Amy oli lopettanut viinanjuonnin ja päihteiden käytön. Hän sanoi uskovansa, että äkillinen lopettaminen olisi koitunut hänen tyttärensä kohtaloksi.

Lääkärit varoittivat jo kuukausia aiemmin siitä, että Winehouse tulee kuolemaan, ellei pääse heti eroon päihteistä. Winehousen äiti kertoikin, ettei tyttären kuolema tullut hänelle yllätyksenä. Hänen mukaansa kuolema oli vain ajan kysymys.

Uusimmat