Jackass-tähti kiinni lentokentällä – vääränlaisen paidan takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hurjapääryhmä Jackass koki kuluvana kesänä raskaan menetyksen, kun ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi auto-onnettomuudessa. Ongelmia on toki ollut muutenkin, ja nyt Bam Margera on vuorostaan joutunut silmätikuksi lentokentällä erikoisesta syystä.

Lentokenttien turvatarkastajien ahdisteluista on tullut Yhdysvalloissa jokaviikkoista uutismateriaalia, kun heidän väitetään saavan jopa seksuaalista tyydytystä naisten ja tyttöjen intiimien paikkojen koskettelusta turvallisuuden nimissä. Nyt huumorintajuttomat turvatarkastajat ovat iskeneet kyntensä Jackass-tähti Bamiin.

Bam Margera otettiin nimittäin kiinni lentokentällä viime perjantaina. Hänet vietiin sen jälkeen kuulusteluihin, jossa selvisi myös kuulustelujen syy – vääränlainen paita. Margera oli lähdössä Philadelphian lentokentältä kohti Pennsylvaniaa. Hänen paidassaan luki omaa lempinimeä mukaillen ”TaliBam”, joka ei turvatarkastajista ollut lainkaan hauska teksti. Asiasta kertoi Margera itse, kun hän ihmetteli tapahtunutta Twitter-blogissaan.

– Ha! Jouduin juuri poliisikuulusteluihin lentokentällä, koska hupparissani lukee ”TaliBam Oops!”, Margera kirjoitti.

Uusimmat