Konemusiikin supertähti Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin The Circuksessa lauantaina 17. syyskuuta järjestettävän Colors-klubin pääesiintyjäksi saapuu saksalais-hollantilainen trancen supertähti Ferry Corsten. Corsten on yksi genrensä tunnetuimmista ja pisimmän uran luoneista artisteista.

Corsten aloitti uransa 1991 tuottamalla hardcore -kappaleita, mutta siirtyi varsin nopeasti trancen pariin. 90-luvun loppuun mennessä hän oli noussut yhdeksi mailman suosituimmista trance-DJ:stä. Hänen suurin hittinsä on vuonna 2001 System F -nimellä julkaistu Out of the Blue. Artisti tunnetaan myös Tsunami Recordin ja Flashover Recordsin johtotehtävistä.

Ferry Corsten on myös yksi alan tuottelijaimmista artisteista. Hän on julkaissut seitsemän albumia ja lukemattoman määrän menestyssinglejä eri aliaksilla kuten Ferr, System F, The Tellurians, Vimana ja Goyruella. Hän on myös työskennellyt useiden hyvin tunnettujen vokalistien kanssa, näistä nimekkäimpinä Marc Almond ja Robert Smith.

Uusimmat