Hittibändi hajoamispisteessä? Laulaja jätti bändin esiintymislavalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Kings of Leon -rockyhtye on mahdollisesti hajonnut tai vähintään vakavassa kriitissä. Ongelmat tulivat faneille ilmi perjantaina, jolloin bändin keulahahmo poistui esiintymislavalta kesken keikan Dallasissa, Texasissa.

Laulaja Caleb Followill oli ennen poistumistaan valitellut ääniongelmia, mutta silminnäkijöiden mukaan hän oli vahvasti juovuksissa ja oksensi lavalle. Caleb ei enää palannut takaisin, jolloin bändin muut jäsenet haukkuivat keulahahmon ja poistuivat pettyneinä lavalta. Seuraavan päivän konsertti Houstonissa jouduttiin saman tien perumaan.

Houstonin keikkajärjestäjä kertoi verkkosivuillaan peruuntumisen syyksi laulajan lämpöhalvauksen ja nestehukan. Väite on asetettu kyseenalaiseksi. Myöhemmin myös basisti Jared Followill vahvisti, että kyse ei ollut sairauskohtauksesta, vaan että bändin sisäisistä ongelmista.

– Dallas. En voi ilmaista kuinka pahoillani olen. Bändissä on sairauksia ja sisäisiä ongelmia, jotka meidän pitää ratkaista, Jared Followill kirjoitti Twitterissä.

Uusimmat