Kings of Leon hajonnut? Peruutti juuri koko kiertueensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että suosittu Kings of Leon -rockyhtye on mahdollisesti hajonnut tai vähintään vakavassa kriitissä. Hetki sitten Yhdysvalloissa ilmoitettiin, että yhtyeen koko Yhdysvaltojen kiertue on nyt peruutettu. Syyksi ilmoitettiin yhtyeen keulahahmon uupumus, mutta todellinen syy on silminnäkijöiden mukaan toinen.

Yhtyeen ongelmat tulivat faneille ilmi perjantaina, jolloin bändin keulahahmo poistui esiintymislavalta kesken keikan Dallasissa, Texasissa. Caleb Followill oli ennen poistumistaan valitellut ääniongelmia, mutta silminnäkijöiden mukaan hän oli juovuksissa. Caleb ei enää palannut takaisin, jolloin bändin muut jäsenet poistuivat pettyneinä lavalta. Laulaja itse syyttää kuumuudesta johtuneita ääniongelmia.

Seuraavan päivän konsertti Houstonissa jouduttiin saman tien perumaan. Nyt siis koko kiertue on jouduttu perumaan. Basisti Jared Followill vahvisti Twitterissä, että Dallasin keikalla ei ollut kyse sairauskohtauksesta, vaan bändin sisäisistä ongelmista.

Uusimmat