Lady Gaga on halpa deitti – ja keilaa korkokengissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on pitänyt huolen palstatilan riittämisestä julkaistuaan uuden Born This Way -albuminsa. Hänet on nähty lähes alastomana useammissakin julkkisjuhlissa. Laulaja yllätti taannoin myös esiintymällä kaljuna Paul O’Grady Live -ohjelmassa.

Nyt megatähti on kertonut, ettei hän odota mieheltä treffisuunnitelmissa sen kummempia hienouksia. Hän sanoi pitävänsä tyypillisistä treffi-illoista esimerkiksi keilaamassa muutaman oluen kera.

– Olen hyvä keilaaja. Liiallinen oluenjuonti keilatessa tosin tekee minut koko ajan surkeammaksi. Rakastan muuten Budweiser-olutta, Gaga kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelman haastattelussa.

Tähti kertoi myös ettei koskaan vuokraa keilahallissa erikseen siihen soveltuvia kenkiä. Hän paljasti ettei halua kenenkään näkevän häntä ilman korkokenkiään. Haastattelija kysyikin Gagalta, käyttääkö hän urheillessa urheiluvaatteita.

– En todellakaan. Mitä jos jotkut fanini näkisivät minut keilahallissa matalakantaisissa kengissä? Hehän saisivat sydänkohtauksen, Gaga jatkoi.

Äskettäin supersuositun poptähden kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.

Uusimmat