Lady Gagan asu petti yllättäen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on pitänyt huolen palstatilan riittämisestä julkaistuaan uuden Born This Way -albuminsa. Äskettäin megatähti kertoi ettei hän odota mieheltä treffisuunnitelmissa sen kummempia hienouksia ja olevansa halpa deittikumppani.

Nyt supertähti on ihastuttanut faninsa esiintymällä poikkeuksellisen elegantissa juhla-asussa. Sen etumusta koristivat metalliset nännisuojukset eikä asun alle ollut jostain syystä mahtunut lainkaan paitaa tai edes rintaliivejä. Siitä huolimatta lopputulos oli tyylikäs sukkahousuja lukuunottamatta. Neitokaisen kumartuessa asu paljasti yllättäen hänen toisen rintansa kuvaajille.

Äskettäin supersuositun poptähden kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.

Uusimmat