Amy Winehousen kuolema vei Lady Gagan puhekyvyn

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen soul-laulajatähti Amy Winehouse löydettiin äskettäin menehtyneenä Lontoon kodistaan. Suru-uutinen oli kova pala miljoonien fanien lisäksi myös lukuisille supertähdille. Yksi heistä oli Lady Gaga, joka otti traagisen tiedon vastaan erityisen järkyttyneenä.

Nyt popkuningatar Lady Gaga kertoi tunnetilastaan kuultuaan Winehousen kuolemasta.

– Olin murtunut ja surullinen. En pystynyt puhumaan 48 tuntiin. Olin shokkitilassa, Gaga kertoi The View -keskusteluohjelmassa.

Lady Gaga kertoi Winehousen olleen hänen mielestään vallattoman ihana, ystävällinen ja kiltti ihminen. Megatähti paljasti myös taistelleen nuorempana huumeongelmien kanssa niinkuin haudan lepoon äskettäin saatettu Winehousekin.

– Olen myös käyttänyt kovia huumeita. Onneksi isäni sai minut lopettamaan sen. En käytä kovia huumeita enää, mutta joskus poltan pilveä, Gaga paljasti.

Amy Winehouse oli kamppaillut pitkään alkoholi- ja huumeongelmiensa kanssa, mutta tähden isä kertoi tyttärensä olleen kolme viikkoa raittiina ennen kuolemaansa. Tähden kuolinsyystä on liikkeellä monenlaisia huhuja. Lääkärit varoittivat jo kuukausia aiemmin siitä, että Winehouse tulee kuolemaan, ellei pääse heti eroon päihteistä. Laulajan isä, Mitch Winehouse uskookin tyttärensä äkillisen raitistumisen aiheuttaneen kuoleman. Isä uskoi ettei tyttärensä laiha ja hento keho kestänyt äkillistä muutosta.

Uusimmat