Beckham vilautti pakaraansa – naiset villiintyivät – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin jalkapallotähtiin lukeutuva David Beckham ja hänen Victoria-vaimonsa saivat äskettäin ensimmäisen tyttärensä, joka oli perheessä jo neljäs lapsi. Sittemmin David kertoi olevansa valmis saamaan vielä yhden lapsen.

Taannoin hän kuitenkin ihastutti naiskatsojia pelikentällä. Kesken pelin David nimittäin raotti pelihousujaan siten, että hänen toinen pakaransa paljastui niiden alta. Kuva on nyt levinnyt nopeasti verkossa Beckhamia ihailevien naisten iloksi.

Tähtifutaaja kertoi äskettäin Yahoo Newsin haastattelussa millaista elämä on perheen uuden tulokkaan kanssa. Hän kertoi kolmen poikansa Brooklynin, Romeon ja Cruzin ottaneen Harperin hyvin vastaan.

– Elämä on erilaista tyttövauvan kanssa. Harper on elegantti ja nukkuukin elegantissa asennossa. Hän on söpöin asia maailmassa, David Beckham kertoi.

Victoria Beckhamin on tiedetty haluavan tyttövauvan. Vuonna 2005 hän kertoi Vogue-lehdelle, millaisia asioita hän tekisi tyttärensä kanssa: hän maalaisi tyttärensä kynsiä, meikkaisi ja valitsisi vaatteita. Aikaisemmin tänä vuonna Victoria myönsi, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ.”

Uusimmat