Harry Potter -näyttelijä vankilaan – masturboi ja esitteli penistä teinitytölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter ja Star Wars -elokuvissa esiintynyt lyhytkasvuinen näyttelijä Nicolas Read on jäänyt kiinni seksirikoksesta. Hän jäi kiinni lokakuussa 2010 masturboituaan junassa ja esiteltyään sukuelintään vieressä istuneelle 17-vuotiaalle koulutytölle yli puolen tunnin ajan.

Kyseessä ei ollut miehen ensimmäinen seksuaalirikos, joten nyt häntä odottaa vankila. Nicolas Read onkin nyt tuomittu Leicesterin tuomioistuimessa 20 viikoksi vankilaan. Lisäksi hänet määrättiin osallistumaan seksirikollisille suunnatulle kurssille.

Tuomari totesi tuomiota langettaessaan, että pelkkä vankila ei riitä hillitsemään Readin ongelmia eikä suojele yleisöä hänen paljastuksiltaan. 40-vuotias Nicolas Read esitti Harry Potter -elokuvissa pankkiiria ja Star Wars: Jedin Paluu -elokuvassa Ewokia vuonna 1983.

Uusimmat