Hurja nettihuhu järkyttää: ”Will Smith on kuollut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Will Smith on jälleen hurjien nettiväitteiden mukaan kuollut. Supertähdistä liikkuu vastaavia huhuja tasaisin väliajoin, ja monien muiden vastaavien tavoin myös tällä kertaa huhu on perätön. Edellisen kerran Smithin väitettiin menehtyneen toukokuussa autokolarissa.

Nyt Smithin väitetään menehtyneen putoamisonnettomuudessa Uudessa-Seelannissa. Vielä ei ole tietoa mistä huhut saivat viikonloppuna alkunsa ja ovatko asialla samat tahot kuin toukokuussa. Ensimmäisenä väitteistä uutisoi Long Island Press, jonka mukaan supertähti putosi kuolemaansa elokuvan kuvauksien yhteydessä. Viime aikoina lukuisten muidenkin hyvinvoivien tähtien kuolemasta on levitetty perättömiä kuolinhuhuja erityisesti sosiaalisissa medioissa.

Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime aikoina joutuneet Smithin lisäksi muiden muassa Jackie Chan, Jim Carrey, Tom Cruise, Charlie Sheen, Miley Cyrus, Britney Spears, Eddie Murphy, Aaron Carter, Adam Sandler, Owen Wilson, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblom. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”

Will Smith oli taannoin otsikoissa ollessaan New Yorkissa kuvaamassa Men in Black 3 -elokuvaansa. Hän onnistui suututtamaan paikalliset tuomalla keskelle Sohoa valtavan 130 asuinneliön ökyluokan asuntovaunun. 18 metriä pitkässä ja 130 neliön vaunussa oli marmorilattiat sekä oma olohuone, makuuhuone, elokuvahuone ja kuntosali. Vaunu jouduttiin valitusten myötä kuljettamaan rauhallisemmalle alueelle.

Uusimmat