Estoton supermalli ei peitellyt rintojaan lomalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss poseerasi äskettäin tapansa mukaisesti täysin alastomana Brasilian Vogue-lehden kuvissa. Moss asteli catwalkin sijaan myös alttarille, kun hän avioitui elokuun alussa rokkarimiehensä Jamie Hincen kanssa.

Nyt tuore aviopari on nauttinut kuherruskuukautensa viimeisistä hetkistä huvijahdilla. Moss kuvattiin nautiskelemassa vesileikeistä yhdessä lasten kanssa. Supermalli tönäisi ensin pikkupojan veteen ja sen jälkeen riisui yläosansa hypätäkseen itsekin veteen jahdin kannelta.

Seuraavaksi 37-vuotias huippumalli aikoo julkaista paljastuskirjan elämästään. Moss kirjoittaa parhaillaan omaelämäkertaansa, jossa hän huhujen mukaan paljastaa yksityiskohtaisia asioita entisistä suhteistaan näyttelijä Johnny Deppiin ja punkkari Pete Dohertyyn. Moss ei ole koskaan puhunut julkisesti vanhempiensa erosta, tyttärensä Lilan syntymästä tai entisistä parisuhteistaan.

– Kate ei ole kertonut maailmalle paljoakaan itsestään. Hän ei tee mielellään haastatteluja, joten kukaan ei tiedä millainen Kate on oikeasti ja mitä kaikkea hän on kokenut elämänsä aikana. Hänen faninsa odottavat malttamattomana paljastuskirjaa ja uskon, että hän tulee tienaamaan sillä omaisuuden, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

The Kills -rokkarin kanssa naimisiin mennyt huippumalli kertoi olevansa valmis hankkimaan lisää lapsia tuoreen aviomiehensä kanssa. Mossilla on entuudestaan kahdeksanvuotias Lila-tytär suhteestaan Jefferson Hackin kanssa.

Katherine “Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainoskampanjasopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.

Uusimmat