Miley Cyrusin nettikuva paljasti odotettua enemmän

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus tunnetaan uransa lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on jo 15-vuotiaasta saakka julkaissut verkossa omia paljastuskuviaan. Teinitähti onkin saanut kritiikkiä vähäpukeisesta ja huomiota herättävästä pukeutumistyylistään.

Pari päivää sitten Miley Cyrus kuvattiin sauhuttelemassa bikineissä järven rannalla Michiganissa, jossa hän oli viettämässä romanttista viikonloppua aussipoikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Nyt Miley on esitellyt verkossa kaksi koiranpentuaan, mutta nettikuvassa monien päähuomio on kuitenkin kiinnittynyt koirien sijaan aivan muihin seikkoihin.Kuva: Twitter

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.

Uusimmat